Vinnarna av Cocopanda tävlingen

Tävlingen i samarbete med Cocopanda är nu avslutad och har valt den lyckliga vinnarna, både på bloggen och instagram. På bloggen blev det denna gång fina Emely som vann med denna motivering:

Jag önskar ge detta presentkortet till min mamma då hon precis fyllt 65 år. Hon tycker att hon är mer rynkig och har blek hy än någonsin, men det tycker inte jag 🙂 så ett presentkort hos Cocopanda hade piggat upp henne så hon kan köpa nåt fint till sig själv. Hon använder Exuviance ansiktskräm och serum, och jag vill gärna testa EmerginC Scientific Organics Kombucha Cleanser. Jag tror den passar min hy perfekt! Ha det gott!

Tyckte motiveringen var så omtänksam, för alla mammor är verkligen värda en extra hyllning för allt de utsätts för och allt de gör för en. Instagram utlottningen vann fina Sophia. Bägge vinnarna är kontaktade och kommer få sina presentkort inom snar framtid. Glöm inte kika in på Cocopandas hemsida och passa på att utnyttja deras fina rabatter. Till exempel så är Mary-Lou Manizer på 25% rea och Clarins primer jag storgillade på 20% rea ! Dessa gillar jag mer och mer för var dag jag använder dem. Två riktigt bra produkter helt enkelt som absolut kommer vara en del av min dagliga rutin en lång tid framöver.

Kram.

Dela inlägget
3

1 comment / Add your comment below

Leave a Reply