Veneziad helgen

Veneziaden kom och gick. För er som inte är bekant med detta firande är det helt enkelt en helg om hösten då man firar villaavslutning i vår nejd. Helgen spenderas på stugorna, facklor tänds utomhus och så massa liv på stan. För vår del började firandet i fredags då mannen slutade jobbet och vi tog bilen upp till hemtrakten. Åkte sedan som vanligt med mamma för att handla mat medans mannen var ute på pizza med sina kompisar. Kvällen avslutades med ett snabb besök på mammas sommarstuga och snack med stuggrannarna.

Lördag morgon blev det promenad med hunden i det friska luften. Så härligt att vara ute på landet och promenera. Man uppskattar det verkligen varje gång man är på besök. Saknar verkligen att bo på landet.

Färska bär kan ju vara det bästa som finns.

På dagen blev det en liten rundtur i våra skogar. Härligt att traska omkring där, och plocka hur mycket bär man bara vill. Det är lyx det.

Efter rundturen var det dags att åka till svärföräldrarnas stuga ute på sjön. Blev premiär tur med båt också för oss. Vi åt massa gott, pratade och umgicks. På kvällen tändes massa facklor och raketer sköts. Blev dock en tidig kväll för oss så hunden inte skulle behöva vara rädd för raketerna. En riktigt lyckad helg.

Dela inlägget
4

1 comment / Add your comment below

Leave a Reply