Unpopular opinions

Det finns oerhört mycket åsikter som kanske inte alla håller alla gånger med om. Det som jag anser vara rätt eller acceptabelt, eller nått jag gör, kanske inte är det för dig. Det som är så fint med världen att man får tycka hur man vill, utan att behöva vara rädd. Dock funkar det tyvärr ej alltid så, även om man ville tro det. Men principen finns att alla ska få tycka som de vill.

Har förut på min gamla blogg gjort några liknande inlägg som var omtyckta, så varför inte göra ett nytt inlägg?

 

Jag har inget behov av att gå ut en fredag kväll för att dricka, eller överhuvudtaget ta mig till nån bar eller nattklubb. Om jag ska vara riktigt ärligt, har jag aldrig satt en fot in på ett sådant ställe. Trots att jag är 22. Inget fel på detta tycker jag, även om kanske alla inte tycker lika.

Bryr mig inte om ett plagg är av nått visst märke sålänge materialet är godkänt enligt mina kriterier.

Blev klar tradenom i vår och strävar inte efter att få en högre utbildning. Tradenom motsvarar ekonomiekandidat, och detta räcker mig bättre än väl. Att studera till ett stadie då man själv är nöjd är huvudsaken. Alla behöver inte uppnå det högsta man kan uppnå inom utbildningen.

Personligen skulle jag aldrig tänka mig att börja med Nuskin eller liknande företag. Att driva så kallade onlinebusiness som dessa personer gör och tillvägagångssättet tycker jag inte är alls bra. Sättet de tjänar sina pengar på lockar inte ett dugg. Men alla får ju helt klart göra som dom vill. Detta skulle jag dock aldrig dra mig in i.

Angående olika så kallade followtrains på bland annat instagram, kan ärligt säga att jag verkligen inte förstår mig på sånt. Varför försöka tvinga fram följarantalet, istället för att låta människor följa dig genuint? Dessutom har ju följar antalet sist och slutligen ingen skillnad alls.

Förstår mig verkligen inte på människor som ser ner på andra på grund av yrket eller utbildningen de har. Alla yrken behövs och är värdefulla. Och huvudsaken är att man själv trivs med det man gör.

Gillar inte ordet nyttigt och anser den används ofta i helt fel syften. Ordet som blivit allt mera vanlig och som ofta används på sociala medier för att poängtera hur sunt man lever. Ordet används alldeles fel enligt mig i situationer då man sätter upp en bild av två riskakor med noll toppings på och sätter hashtagsen #healthy #fitness #lunch till. Ordet nyttigt används även helt fel ofta i samband med att man postar bilder på proteinbaret man åt och celsius drycken man drack, då det i verkligheten bara innehåller massa ämnen som jag själv anser att inte kan klassas nyttiga. Och med detta syftar jag på alla sötningsmedlen och tillsatserna dessa produkterna ofta innehåller. Detta är min åsikt och såklart finns det även bättre varianter av dessa produkter.

Berätta gärna vad du tycker om sakerna jag listat upp, roligt att höra andras åsikter.

Dela inlägget
6

12 comments / Add your comment below

  1. Tack för din åsikt. Ja det är nått min moral inte skulle stå ut med heller.

 1. Det är ju det fina i kråksången. Att man får säga vad man tycker och anser. Även om det som du säger inte alltid går hem hos alla utan ibland blir det liksom en tvärtomeffekt. Men du har ändå rätt att uttrycka din åsikt.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  1. Tack för din kommentar. Ja så är det, man ska få tycka som man vill. Och alla behöver verkligen inte acceptera det man anser själv.

 2. Vilket bra inlägg! Jag håller verkligen med dig om att man har rätt att ha vilka åsikter man vill, men av någon anledning uppfattar jag det inte som godkänt att tycka vad man vill. Dessutom pågår en ständig påverkan av människor som t ex på sociala medier. Idealen har blivit förvridna mot osundhet och överkonsumtion. Personligen följer jag min egen inre röst och övertygelse. Om jag tex tycker årets mode är fult köper jag inte ett enda plagg för att se rätt ut!

  1. Tack för kommentaren! Synd att du anser det. Och ja så är det ibland att i vissa kretsar är det helt enkelt inte okej att tycka annorlunda, utanför normen. Sociala medier är verkligen nått som påverkar, det håller jag absolut med om. Ja så viktigt att följa sin egen omdöme och övertygelse.

 3. Kloka tankar du har. Fattar mig inte på de som ser ner på andra på grund av yrket eller utbildningen de har. Personligheten sitter aldrig vilket yrke någon har eller i vilken tröja de har på sig.

  1. Tack för kommentaren Kamilla! Ja inte jag heller, alla får jobba med precis vad dom vill så länge dom själva trivs. inget fel med det.

Leave a Reply