Två nya favoriter Instagram

Älskar då man hittat ett härligt Instagram konto eller en ny blogg man aldrig stött på tidigare. Att läsa bloggar är något av en avkoppling för mig. Att bara läsa om allt mellan mode och känslor, är ett sätt för mig att varva ner och ta det lugnt. För att jag skall fastna för ett Instagram konto eller en blogg ska det vara fina bilder som förmedlar en känsla.

Det finns helt enkelt så många fina bloggar och Instagram konton så man blir alldeles yr. Nedan kommer jag dock att visa mina två nya favoriter.

Sjundejuni En relativt nya bekantskap inom blogg världen, men en mycket bra sådan. Bakom bloggen ligger fina Lina som verkligen kan fotografera. Känslan i bilder är bara helt perfekt, och sättet hon skriver på det med. Och hennes Instagram är ju också alldeles perfekt, en ny favorit helt klart. Och Lina verkar ju vara hur fin som helst.

Linnea Broberg En blogg med massa fina bilder och måste säga att Linnea verkligen också har ett öga för vackra bilder. För att jag skall falla för en blogg eller ett Instagram konto ska det vara vackra bilder, och detta lyckad hon absolut med. Gå in och kika även hennes Instagram.

Tipsa gärna om din instagram nedan i kommentarerna.

Dela inlägget
3

2 comments / Add your comment below

Leave a Reply