Tre favoriter från Idun Minerals

Ett märke jag verkligen rekommenderar och står för. I detta inlägg berättar jag varför och visar mina tre absoluta favoriter som även nu tillhör min dagliga sminkrutin.

Idun minerals är ett märke som jag stiftade bekantskap med ett halvt år sedan. Märket kommer från Sverige och är ett märke som erbjuder mineral smink av riktigt grym kvalitet. Priset är också överkomligt om man ser på kvaliteten på alla produkter jag provat.

Idun minerals har verkligen varit bra för min hud, och varken foundation eller mascaran har irriterat. Produkterna innehåller bara vårdande och skyddande ingredienser vilket gör att även jag med känslig hud kan använda dessa alldeles utan problem. Priset kan svida en aning, men jämfört med flera andra märken är dessa ändå i slut ändan riktigt förmånliga. Hellre lägger jag mina pengar på produkter som vårdar huden istället för irriterar och täpper till mina porer. Och hädanefter Idun släpper nya produkter, kommer alla att vara helt veganska! Ett stort plus det med. Själv köper jag mina produkter antingen på närmaste apotek som erbjuder dem eller så beställer jag dem från webshopen Bangerhead.

Här har jag listat mina tre favoriter som jag verkligen rekommenderar dig att prova och ge en chans.

Idun Minerals Magna Lenghtening Mascara Denna mascaran är verkligen en av de bästa jag provat och den har aldrig irriterat mina ögon. Den håller fint hela dagen och är verkligen förlängande. Riktiga drömfransar får man av den, detta utan massa smul under ögonen.

Norrsken mineral foundation Det senaste tillskottet i min Idun minerals familj är Norrsken foundation som är en lyster givande bas. Den är ej fulltäckande men tillräckligt för mig de dagar jag vill ha nått lätt och fräscht. En foundation för dig som gillar naturligt resultat och en lätt bas till vardags. Och denna foundation ger verkligen det den lovar, en fin lyster åt din hud. Färgen som jag använder heter Saga.

Nordic Veil foundation Denna foundation är mera täckande än den föregående Norrsken. Enligt vad jag anser är den fulltäckande utan att se allt för tillgjord ut. Den täcker som den ska och ger ett naturligt resultat, exakt så som jag vill ha det. Denna är perfekt för långa dagar då man vill att sminket verkligen ska hålla hela dagen, fin och naturlig. Även denna har jag i färgen Saga, lagom ljus för mig.

För att sammanfatta, kan jag verkligen rekommendera dig att prova nån av dessa. Eller varför inte nån annan produkt från dem. Själv är jag riktigt sugen på att prova deras puder och ögonskuggor. Och hudvårdsprodukterna skulle jag inte heller tacka nej till att få prova nån dag…

 

Dela inlägget
3

Leave a Reply