Testar: IDUN minerals Nordic Veil foundation

Att hitta en bra foundation kan vara så svårt ibland. Helst vill man inte betala allt för mycket, den bör vara rätt färg och så vill jag själv i alla fall att den ska vara vårdande. Rätt färg, det är så svårt att hitta en tillräckligt ljus ton för min hud ibland om vintrarna då man är rätt så ljus. Typiskt skandinavisk hud skulle jag säga.

 

Bestämde mig för att prova denna mineral foundation med namnet Nordic Veil från IDUN minerals. IDUN, har varit ett märke jag så länge velat prova. Hört så mycket bra om den, både från youtube men också från bloggar. Bästa med denna är nog att den är bara fylld med massa bra för huden, och så är ganska så naturlig. Priset är medelklass, skulle jag säga. Inte den billigaste, men den verkar riktigt dryg. Räcker med två små pumpar för hela ansiktet för en bra täckning. Den känns också riktigt lätt på huden, så ett stort plus för det.
Kan lätt rekommendera denna för dig som har lite torr hud, och även dig med bland hy. Och tror helt klart att även den ljusaste hittar en bra färg som passar. Tycker helt klart detta är en riktigt bra foundation.

 

Dela inlägget
0

36 comments / Add your comment below

  1. Härligt att hitta nån som fungerar. Den verkar bra tack för tipset. Hudkrämer finns det ju så många av att välja på. Hoppas att du får en trevlig Söndag Kramiz MinikeGirl 💜🌠🎶😁

  2. Vad bra att du är nöjd!! Jag älskar att testa nya foundations! Har alldeles för många nu som jag varierar mellan 😛 Kraam

  3. Tror den faktiskt finns att hitta på apoteket nära Rewell center om jag inte har fel. Men min kommer från Bangerhead:) Hoppas du hittar en du söker, en riktigt super foundation är det.

Leave a Reply