September, den kom och den gick

En månad med mycket nytt har kommit till sin ända. Nya jobbet började och har börjat sakta men säkert komma in i rutinerna igen. Än så länge trivs jag riktigt bra och känner en sådan lättnad att jag trivs. Tänkte visa vad jag hållit på med för annat denna gångna månad i form av mobilbilder:

Tagit promenader för att rensa huvudet efter arbetsdagarna som inneburit massa nytt och varit relativt intensiva. Så har varit mera än välbehövligt att komma ut en stund i höstvädret för att rensa tankarna. Att vara ute mår jag så bra av.

Vardagen har som vanligt också inneburit träff med cell tjejerna. En välbehövlig paus i vardagen att få samlas tillsamman med andra likasinnade och dela med sig av det som tar upp ens tankar. Och samtidigt passar vi ju alltid på att fika nått gott. | Har även hittat flera gamla favoriter i garderoben den senaste tiden. Bland annat den vita college tröjan med volang detalj samt mina super härliga puderrosa mocka skor från Asos.

En vacker söndag i september blev det också en liten utflykt till Replot där vi gick på vandringsled, Bodvattnet runt. En riktigt lyckad utflykt blev det och massa fina vyer.

Kan verkligen rekommendera detta vandringsled, så vackert var det. Omväxlande natur i form av skog, myr, hav och fina byggnader. Och inte vore det ju alls lika härligt om man inte fick dela med sig av turen med en man älskar.

En helg var det även dags för besök i hemstaden för att träffa alla nära och kära. Besökte sommarstugan ett varv, och så vackert det var som ni kan se ovan. Blev också träff med fina vänner på ett cafe med go fika. Riktigt trevligt att catcha up med vänner man knappt sett det senaste året. Kvällen fortsatte med några av vännerna och det blev besök till grannstaden för hamburgare på bästa Friends & Burgers.

En fin månad helt enkelt. Men samtidigt riktigt tung på grund av nytt jobb som verkligen kräver sitt. Men ska hoppas jag börjar vänja mig sakta men säkert. Ser verkligen fram emot kommande månad. Massa mys i höstmörkret, hoppeligen en tur på ett vandringsled samt annat härligt.

Dela inlägget
5

Leave a Reply