Senaste

Ett tag sedan jag kikat in här. Så tänkte passa på att sammanfatta lite vad jag hållit på med, mina senaste favoriter och annat smått.

Godaste maten jag lagat: Antar att julgodis ej kan räknas som mat, men ja. Har kokat ihop massa olika fudge sorter och annat juligt godis. Finns ju inget roligare än att experimentera och prova på nya julgodisrecept.

 

 

Resa: Ingen lång resa direkt, men helgen som gick spenderades mera på resande fot än hemma. Det blev en sväng till hemtrakterna för bland annat ett kalas för en 18 åring, konfirmand och 40 åring.

Upptäckt: Att jag sakta men säkert blivit allt mera intresserad av hudvård. Älskar att prova nya produkter och hitta nått som passar min hud. Mina senaste favoriter är bland annat en ansiktsmask från The Body Shop och ansiktskrämer från Aco. Ni kommer få läsa mera om dessa i ett annat inlägg. En annan upptäckt jag gjort är att julen verkligen närmar sig med storm steg…

Saker som gjort mig glad: Att jag inte känner mig fullt lika dum varje gång jag ska bokföra. Ibland känns det som att jag kan nått, haha. Är också så glad att jag lärt mig konsten att ta det lugnt. Har också blivit glad av att kunna hjälpa till då det behövs och att även bli uppskattad av det. Att kunna hjälpa till är så fint.

Senaste favorit plaggen: En ljusblå stickad tröja från Cubus och en vardagsklänning från Lindex.

 

 

Favorit låtarna: Love Someone – Lucas Graham, Everglow – Coldplay och Sweater weather -Pentatonix.

Favoritserien just nu: Måste säga att favoriten just nu är Vår tid är nu. Blev fast i den efter att jag tagit en två veckors provperiod av Viaplay. Antar jag måste fortsätta med den en stund till…

 

Dela inlägget
2

2 comments / Add your comment below

Leave a Reply