Planer inför den kommande veckan

Tror jag nämnt detta på bloggen förut, men dagarna går verkligen i raketfart just nu. Och inte blev veckorna längre efter att jag börjat mitt nya jobb. Tvärtom. Föregående veckan kändes verkligen kort och dagarna gick fort som bara den. Första veckan tog verkligen på krafterna kan jag säga. Verkligen oerhört mycket att ta in, både rutinmässigt och kunskapsmässigt. Har lyckats bokföra mina första kunders bokföringar och det gick riktigt bra. Var rädd att jag inte skulle lära mig eller förstå, men se hur bra det går.

 

Har även börjat komma in i gänget på jobbet vilket är riktigt skönt. Måste säga att jag verkligen känner mig välkommen in i teamet och alla verkar så snälla. Kan det bli bättre än så? Denna vecka är relativt fullspäckat och kommer även göra en liten resa. Denna veckas planer ser ut på följande sätt:

Måndag: Min andra vecka på jobbet påbörjas med en del inskolning och även bokföring. Kvällen kommer antagligen i soffan. Hoppas även få in en promenad, tror det skulle göra riktigt gott i och med att man sitter största delen av dagarna.

Tisdag: Jobb som vanligt och sedan blir det nog middag hemma. Kvällen kommer hoppeligen avslutas på en ungdomssamling med en massa andra människor.

Onsdag: Jobb hela dagen lång och så blir det att cykla hem för att bland annat packa allt inför torsdagens resa till Tammerfors med jobbet.

Torsdag/Fredag: Torsdag morgon tar vi tåget för att åka till Tammerfors för seminariedagar. Dagarna kommer definitivt vara full späckade med massa program. Föreläsningar, escape room, information, fika, två stycken trerättersmiddagar och så hoppas jag hinna in till Zara också. Tror detta kommer bli riktigt roligt.

Lördag/Söndag: Helgen kommer spenderas hemma med mannen. Hoppas kunna ta oss ut till någon vandringsled för att få lite friskluft och motion. Har verkligen börjat uppskatta tiden man tar sig åt för att vara ute i naturen och ladda massa energi.

Efter veckan kommer jag troligen vara lika trött som vår fina mops Aino brukar vara, haha.

Hoppas även du kommer få en riktigt bra vecka.

Dela inlägget
7

4 comments / Add your comment below

Leave a Reply