Nytt i inredningsväg

Hösten är här och det betyder massa mys i soffan med tända ljus. Höst betyder också att man spenderar allt mera tid inomhus, även om man helst ville spendera sin tid ute i friska luften. Om somrarna spenderar man så mycket mera tid ute och mindre tid hemma. Så för att höja mysfaktorn och få det kännas ännu mera hemtrevligt har det blivit lite små förändringar i inredningen här hemma. Har fyndat en del nya detaljer för bra priser och även gjort ett diy grej som blev riktigt lyckad! Som ni kommer få se i ett senare inlägg blev det en super mysig fjäder lampa inspirera av de populära EOS lamporna. Så glöm inte att hålla koll på bloggen för att läsa inlägget där jag berättar hur du också kan göra din egen.

Ett inköp jag hade velat göra så länge var en enkel korg gjord av vass. Blev totalt kär i dessa då jag såg dem på Ikeas hemsida innan vi var på väg dit i somras. Tyvärr hade dessa tagit slut i varuhuset vi besökte. Men på en av mina rundor i stan stötte jag på denna som kommer från Hemtex. Och priset var ju riktigt bra det med, både innan och efter rabatten de hade. Ett enkelt sätt att få det lite hemtrevligare.

Nya ljuskoppar var ett stort måste att införskaffa, lyckades visst ha sönder alla min på en och samma gång i våras. Skulle ta nått ur skåpet och vips rasade hela hyllan ner med massa ömtåligt, till exempel alla mina ljuskoppar. Men tur var hittade jag nya från Hemtex under samma runda som korgen fick komma med mig hem. Gråa glas ljuskoppar blev det denna gång och kunde inte vara mera nöjd. Stilrena med det lilla extra.

Lampan jag gjort och som jag kommer berätta mera om i ett senare inlägg. Tänk att man kan själv åstadkomma en nästan intill identisk version av en dyr design grej. Så bra.

I vardagsrummet har jag försökt göra det lite mera hemtrevligt med hjälp av massa ljus och glasföremål. Älskar att ha stilleben på vardagsrumsbordet innehållande ljus, växter och annat fint. Denna gång har jag ett doftljus från Ikea, eukalyptuskvistar i en vas och några snygga glasföremål jag fyndade på rea.

Hur har du förberett dig inför hösten angående inredning?

 

Dela inlägget
4

8 comments / Add your comment below

  1. Men wow va fint! Så duktig du är🌟 Eos har så fina lampor, har en liten i sovrummet men vill ha en stor grå 😍 Den du gjort var sjukt fin, ser framemot att få läsa hur du gjort 😃🌸
    Vännen kan jag fråga vad du har för textsnitt? Letat i evigheter efter ett sånt 😃

    1. Men tack du! Ja gillar alla nya grejerna så mycket. Ja Eos lamporna är verkligen så otroligt fina. Roligt att höra att du kommer läsa kommande inlägget😍 Om jag inte minns alldeles fel är det PT serif. Men en serif font är det i varje fall.

    1. Tack för kommentaren. Ja min med, finns ju så mycket fint! Ja risken finns ju att man handlar allt för mycket av det fina, haha.

Leave a Reply