Några stycken loppisfynd

 

Riktigt skönt med en lugnare dag igår. Först blev det frukost, och sedan en lektion i skolan med föredrag. Hann under tiden göra en del korrigeringar på examensarbetet. På god väg är jag, men en del finns nog att göra än. Några veckor kvar till deadline och så borde examensarbetet vara inlämnad för opponens. Men detta ska jag nog fixa.
Sedan efter lektionen blev det lunch på skolan med cell grupps tjejerna. Så fortsatte vi till mitt för te och kaffe. Riktigt härligt att få prata med dessa fina åter. Perfekt paus på dagen helt enkelt. Sedan blev det dags för att koka ihop lite middag till mannen kom hem från skolan. Ett par timmar examensarbetes jobb och så belönade jag mig själv med en liten loppisrunda. Länge sedan sist jag hittade nått, men denna gång fick två tröjor komma hem till mig.
En stycken senapsgul polotröja och en stycken vit college tröja med volanger fick följa med hem. Älskar den senapsgula tröjan, har ända sedan i höstas letat efter en i denna färg som jag gillat. Så fin, och passar fint till ett par svarta jeans. Och den vita college tröja är jag totalt kär i, så fin. Och super med den är att den är gjord på 100 % bomull. Nöjd som bara den med mina inköp.
Imorgon blir det jobb och så tar jag en välförtjänt helg.
Dela inlägget
0

14 comments / Add your comment below

  1. Fina fynd!! <3 Och du klarar säkert examensarbetet! Vet dock vilken pärs de kan vara. Jag höll på att bli tokig när jag gjorde C-uppsatsen 😛 Kram

Leave a Reply