Mitt liv de senaste veckorna

En välbehövligt paus från det mesta som heter sociala medier har ägt rum nu under julen. Allt började med att jag avinstallerade facebook appen från  mobilen. Kändes så otroligt skönt, tänka sig att det går så mycket tid åt till den appen om dagarna? Och frånvaron här på bloggen är nog på grund av att tiden inte räckt till, och så har jag prioriterat vilan framför alla timmar framför rutan. Riktigt skönt, men nu känner jag verkligen att det är dags att börja skriva åter, och som jag saknat att fota.

Tänkte bjuda på en sammanfattning i form av de ända mobilbilderna jag lyckats få till under julhelgen, och det blev inte många det. Fokuset har legat på att njuta av nuet, spendera tid med nära och kära samt äta allt det goda. Jag har bland annat:

Firat jul hos svärföräldrarna där även mamma hängde på. Ätit massor av god julmat. Påbörjat massa böcker men aldrig hunnit avsluta dem. Jobba mellandagarna. Varit på en mäktig julsångskonsert i kyrkan som verkligen var proppfull, vi fick stå även om vi kom en halv timme innan. Spelat scrabble och vunnit. Hängt i mina nya pyjamasar. Hälsat på farmor. Träffat en kusin som jag ej sätt på väldigt länge. Firat min man som blev utexaminerad ingenjör. Hälsat på hos ett kompispar över en kaffekopp. Varit vaken till tre på natten vilket inte alls är likt mig. Mått allmänt bra.

 

Efter julfirandet är jag mer än redo för det nya året. Ps. Återkommer nästa år med hoppeligen ny motivation till bloggandet och allt det andra. Kram.

Dela inlägget
2

Leave a Reply