Mina bästa reafynd denna sommar

Detta inlägg innehåller adlinks.

Rea är ju kanske nått av det bästa, eller hur? Om man har tur kan man verkligen fynda super bra saker för så bra priser. Har alltid varit en person som hittar bättre grejer på rean än då det är bara originalpriser. Kanske bra så. Denna sommaren har jag verkligen haft otroligt bra tur med mina reafynd. All har varit välbehövligt, saker jag länge letat efter eller ersättning för saker som blivit trasiga. Tänkte jag kunde länka liknande produkter också så även du kan hitta dem.

Ett plagg jag så länge suktat efter är en skjortklänning, tycker de är så fina och stilrena. Klänningar i allmänhet har jag också verkligen fått nån dille för det senaste halvåret. En helg var jag tillsammans med mamma inne på stan för att kolla runt, och rätt som det var hittade jag denna fina skjortklänning på Bikbok. Originalpriset var närmare 40 euro/400 kronor och denna fick följa med hem för knappa 12 euro/120 kronor. Så nöjd över den. Liknande plagg: Här och Här

Det nyaste fyndet som fick följa med hem är en puderrosa bucketbag. “Hjärtögon”. Denna fina kommer från Lindex och kostade 12 euro/120 kronor, alltså ett riktigt kap. Trots sin storlek är den super rymlig och rymmer allt jag oftast bär med mig. Första gången jag såg en på youtube gillade jag denna modell inte alls, men konstigt nog värmdes mitt hjärta för den, nu älskar jag denna modellen! Liknande Här

Kuddfodralen som min älskade väska står på kommer från Hemtex, och även dessa var på rea. Fodralen är av 100% linne och är exakt sådana jag varit ute efter väldigt länge. Och priset var absolut inget att klaga på, ca 3 euro styck/ 30 kronor. Så in på Hemtex och fynda dessa innan de är slut.

Sist men inte minst fick ett par Birkenstocks följa med hem ett par veckor sedan. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle falla för dem, men oj så fel jag hade. Dessa skor har verkligen räddat så många dagar då det varit allt för varmt att ens tänka sig sätta nått annat på fötterna. Super nöjd med dem och kommer absolut ha användning av dem i flera flera år. Birkenstocks hittar du till exempel i svart, vitt och puderrosa. Vita skulle absolut inte sitta fel heller.

Vad har du fyndat denna sommar?

 

Dela inlägget
2

22 comments / Add your comment below

 1. Vad fint ju! 🙂 Rea är så himla bra, man får något för en liten peng så att säga!
  Sen är inte jag sådan tyvärr, som handlar kläder allt för ofta även om jag nu borde haha!

  1. Men tack du, riktigt nöjd är jag. Älskar rean, ja så är det. Känns så “onödigt” att betala hela priset då samma går oftast alltid att hitta på rean billigare. Ja alla är vi inte sånna som handlar ofta inte, hehe.

  1. Inte är det du det är fel på, ibland är rean urusel om man är där på fel tidpunkt. Hoppas du börjar fynda rea:)

 2. Jag är inte ute och shoppar särskilt ofta, utan passar på när jag vet att det är rea och att jag behöver något. Denna sommar lyckades jag fynda kläder till superbra pris😊

  1. Ja så är det, så vettigt att passa på då det är rea. Billigare blir det absolut. O härligt om du lyckats fynda!

  1. Ja, jag är verkligen nöjd! Speciellt med väskan, älskar den. Ja det kan jag tro att det kan bli problem att hitta nått som känns bra att ha på sig och passar, hihi.

  1. Ja rea är ju verkligen bra uppfinning eller vad, hihi. Hoppas du med fick en bra dag.

  1. Ja så sant, bästa sättet att fynda rea är att strosa omkring i lugn och ro. Tack du, ja, jag älskar den.

 3. Jag brukar också lyckas rätt bra med reafynd 🙂 Många säger att det bara finns skräp kvar när det börjar bli 70-80% rea, men jag har alltid hittat något även då. I sommar har jag bl.a. fyndat ett par ljusblå jeans, två par tygskor för sammanlagt 11 euro (var dubbel rea på dem) och ett riktigt snyggt armband.

  1. Härligt, bästa känslan är att hitta nått fint för ett bra pris. Ja hört det många gånger jag med, och ja, jag med har hittat så mycket fint i slutet av rean. Åh du verkar ju fyndat riktigt bra grejer, så roligt.

 4. Vad fina saker. Ja tea är riktigt kul. Jag har fyndat en hushållsassistent på Kitch 1999 men fick den för 1299 kr. Så jag hoppas den är bra. Går av mitt pass nu så ska hem och baka kanelbullar. Bra att ha på stranden 😀

  1. Tack du. Men det var ju ett super fynd, hoppas den är riktigt bra. Åh låter ju såå gott med kanelbullar. Lycka till.

 5. Ihan sikakivoja löytöjä oot tehnyt, paitamekkoa oon itsellekin mietiskellyt 😀 ja pakko sanoa, että tosi hyvää ruotsin treeniä itselle, ja yllätyin miten hyvin ymmärsinkin! Pitää ehdottomasti käydä sun blogissa jatkossakin, sekä kivojen postausten että kielikylvyn perässä! ❤

  1. Oi kiitos paljon Sanna ❤ Tuli niin hyvä mieli sun kommentista, ihanaa jos voin olla avuksi ruotsin kielikylvyssä. Ihanaa jos ymmärsit, ja super jos haluat jäädä seuraamaan mun blogia.

Leave a Reply