Luxplus, värt att beställa?

Har hört om Luxplus så mycket, även stött på en del reklam på bland annat Facebook. Detta är alltså mina egna åsikter, och inlägget är inte något samarbete. Vill bara genuint berätta om denna sida och produkterna jag beställt hem.

Detta är alltså en medlemssida, och betalar 9,95 i månaden, för att få ta del av erbjudanden. Första månaden är gratis, vilket ä så bra om man vill passa på och prova och ta del av fina rabatter. Och ifall man inte är redo för att fortsätta efter den första gratis månaden, går det hur smidigt som helst att avbeställa medlemskapet. Helt utan krångel. Så bra. Gillar sidan för deras billiga priser, speciellt om man vill prova på olika produker samt så finns det massor med märken som kan vara svårt att få tag på i Finland.
Jag beställde alltså hem följande saker:
Freeman Clay Mask med Manuka honung och tea trea. Har provat denna ett par gånger, och måste säga att jag storgillar den. Rengör riktigt bra din hud, och huden känns fräsch efteråt. Och priset för en stor tub med denna mask kostade endast 2,95! Och denna kommer att räcka hur länge som helst.
Sleek Highlight palett Cleopatras Kiss. Hade länge velat köpa en highlighter palett, och stötte på denna. Och efter många recensions videon på youtube, bestämde jag mig för att ge denna en chans. Dessa är så himla pigmenterade, och mycket skimriga. Fint till fest, men även vardags och man vill framhäva delar av ansiktet.  

Sleek Cream countour kit Light. Även en contour kit har jag länge varit sugen på att få prova. Denna var så värt sitt pris tycker jag. Färgerna är riktigt krämiga och passande färger för mig. Även om jag inte gillar att sminka mig allt för radikalt, är denna till stor hjälp. Verkligen värd att prova.
SoEco ansiktsborstar. Nya borstar, och även flera olika har länge funnits på min inköpslista. Dessa verkar vara riktigt bra, mjuka är de också.

Organic Shop Passionsfrukt duschtvål. Organic shop har länge varit ett av mina favorit hudvårdsmärken, både förmånliga och så är de även ekologiska vilket är så bra. Doften på denna var ju helt perfekt.
Är så nöjd över produkterna jag beställde, och kan verkligen rekommendera på produkterna men även sidan. Helt klart värt att prova beställa hem därifrån!

Dela inlägget
0

2 comments / Add your comment below

  1. Jag har beställt därifrån flera gånger och varit lika nöjd varje gång. Har bl.a. beställt min favoritparfym till en bråkdel av originalpriset. Brukar se medlemsavgiften som ett substitut till porto, och lägga in en påminnelse i telefonen att avbryta medlemskapet inom en månads tid ifall jag inte vill beställa därifrån igen så snart. 🙂

  2. Kul att du också haft positiva erfarenheter. Och det var ju super smart att sätta in en påminnelse. Så sant att man kan se det som porto, 9,95 är ju knappt nått så. Och med tanke på hur billiga priser de har så.

Leave a Reply