Lär känna mig

Tycker själv om att läsa inlägg på bloggar där man lär känna människan bakom bloggen. Personliga bloggar är det bloggar som jag enklast faller för och vill följa. Så idag efter en lindrigare loggpaus på grund av en alldeles för envis förkylning tänkte jag berätta lite mera om mig själv, saker du kanske inte visste om mig. Listan hittade jag på fina Johannas blogg, rekommendera bloggen verkligen ifall du älskar inredning. Så mycket inspiration.

1. Vad är din högsta önskan just nu vid detta tillfälle?

Att denna envisa förkylning skulle ge med sig. Börjar verkligen bli trött på att vara sjuk i två veckor nu. Jobbet har jag orkat som tur med, även om den nästan tar alla mina krafter just nu.

2. Nämn ett personlighetsdrag som styr dig mycket.

Empati och omtänksamhet. Personlighetsdrag som ibland har med varandra att göra. Är en människa med enormt empati vilket kan orsaka att även jag börjar må dåligt ifall en vän mår dåligt. Även händelser jag verkligen inte kan styra kan orsaka att jag tänker på saken alldeles för mycket.

3. Nämn en styrka du besitter.

Envishet. Är en mycket envis människa, ibland kan detta ha förödande konsekvenser. Ibland kan jag kämpa alldeles för länge med nått o betydelsefullt. Men ofta är envishet riktigt bra att ha, speciellt då man råkar äga en liten envis mops.

Typiskt scenario som orsakas av en envis mops i kombination med envis människa. Bägge vill åt varsitt håll. Bjuder på misslyckade bilder.

 

4. När ingen ser, vad gör du då?

Sitter i soffan och stickar. Älskar att pyssla på med saker, samtidigt jag kollar på nån serie eller lyssnar på en ljudbok.

5. Har du något konstigt du måste göra?

Släcka taklampan om den råkar vara på i det rum jag befinner mig i. Tål inte ljuset från taklampor, haha.

6. Vilken är din favoritmaträtt?

Laxpasta. Så enkelt och väldigt gott. Ända du behöver är valfri pasta, färskost och varmrökt lax. Tips.

7. Vilken sida av sängen sover du på? Höger sidan, den är definitivt min.

8. Vad kollar du helst på för kategori när det gäller film och serier?

Komedi eller eventuellt drama om jag är på rätt humör. Ibland funkar även action, men ja, då bör det även innehålla komedi. Ser dock sällan på film, men desto mera på serier. Några absoluta favorit serier som bör kollas är: The Good Wife, Suits och Designated Survivor.

9. Nämn något du vill göra innan detta året är slut?

Ta tid att träffa vänner man sälla ser. Njuta av mörka kvällar. Åka på en dagsvandring till nått fint ställe. Sluta oroa mig och stressa upp mig för saker jag absolut inte kan påverka.

10. Ett favoritintresse du har? Fotografering, bakning och att läsa böcker. Kunde ju inte välja bara en.

 

Dela inlägget
8

23 comments / Add your comment below

 1. Jag hoppas att din envisa förkylning ger med sig och att du får en toppen dag. Jag tycker också om bloggar när man lär känna personen bakom, inte bara reklam. Jag skrev just ett inlägg om mig Så kika gärna in 😉 kram

  1. Tack du, ja det hoppas verkligen jag med. Ja verkligen, mera bloggar med mindre reklam. Eller ja, samarbeten får finnas bara de är naturligt gjorda. Åh ska absolut kika in ditt inlägg. Kram!

 2. Hoppas verkligen att din förkylning släpper! Vad härligt att du stickar, själv virkar jag en del! Och höger sida av sängen är min också 🙌🏽😀 så rolig lista, ha en fin dag!

  1. Tack du. Bättre är det nu. Ja stickning är ju verkligen såå roligt. Speciellt om vintrarna, mys. Roligt att du med sysslar med handarbeten, riktigt bra tidsfördriv.

 3. Du är inte ensam om att älska såna här inlägg, alltid lika kul att få lära känna någon bakom bloggen. Usch vad jobbigt att vara sjuk så pass länge, hoppas verkligen att du känner dig bättre snart. Måste även bara fråga dig vart har du köpt din fina tröja? 🙂

  1. Roligt att höra att fler än jag gillar det. Tack du, mår bättre nu. Dock ej helt återställd.
   Stickade tröjan kommer från HM, men köpt på second hand. Älskar den, perfekt hösttröja.

 4. Det har va värkligen ett bra inlägg 🙂 vad roligt att du gillar att sticka de har jag alltid velat kunna. Jag älskar ljudböcker man kan värkligen slappna av hoppas förkylningen försvinner 🙂

 5. Envishet! En egenskap som både är bra & dålig! Men oftast är den väldigt, väldigt bra!
  Önska jag hade med av själva envisheten! Vilket superduper bra inlägg 🙂

  1. Ja verkligen, så är det. Envishet antar jag går att lära sig, lycka till. Tack så mycket, härligt om du gillade den.

 6. Älskar sånahär inlägg där man får lära känna!
  Jag känner igen mig i mycket. laxpasta är också en av mina favoriter. 🌸 hoppas din förkylning ger med sig, men då du är envis så tror jag den ger sig.
  Att sticka är en sak jag vill kunna, men då jag har dåligt tålamod så är det inget för mig😊 ha en fin dag kram❤️

  1. Tack för kommentaren. Så roligt att höra att du gillar inlägg som denna. Tack, bättre nu. Stickning är riktigt roligt, och tålamodet byggs verkligen upp. Kram!

 7. Älskar såna här inlägg! Jag klarar inte heller av taklampor så går och släcker efter sambon hela tiden! Hoppas du får en bra dag ♡

  1. Härligt, och tack för din kommentar. Haha roligt att veta att det finns flera som jag gällande taklampor haha.

 8. Jag är också väldigt envis vilket har varit något positivt för mig, det har som varit en drivkraft genom livet att få saker gjorda 🙂

  1. Tack för kommentaren din. Ja så är det, envishet kan verkligen ge drivkraft.

 9. Kul med ett sådant här inlägg. Nu har jag fått lära känna dig lite bättre 😊 Jag älskar pastarätter 😊

  1. Ja verkligen, men det är mycket bättre nu. Tack fina du, så glad jag blir Michelle.

Leave a Reply