Känslig hud och smink, funkar det? + Tävling

Samarbete med Dermosil.

ps. Det finns en tävling i slutet av inlägget.

Har du känslig hud? Är du eventuellt allergiker? Du älskar ändå makeup? Ja då har jag lösningen till dig. Tro det eller ej, det finns makeup som har tilldelats Allergi-, Hud- & Astmaförbundets symbol. Dermosil, vårt alldeles egna finlandssvenska märke har flera produkter som har fått denna symbol och bemärkelse. Hur bra är inte detta?

 

 

Har fått äran att dela med mig av mina åsikter och sprida budskapet om dessa produkter som är riktade till oss med känslig hud, och till dig som eventuellt lider av allergier eller astma. Eller helt enkelt till dig som älskar smink, och förmånligt sådant. Själv har jag känslig hud, couperosa och lider även av en sjukdom i hårbotten. Detta har gjort att jag allt mera lägger märke till vilka produkter som jag använder och vad jag egentligen använder mig av på min hud.

Med hjälp av följande produkter som har tilldelats Allergi-, Hud- & Astmaförbundets symbol kan du åstadkomma en perfekt vardags makeup som är skonsam mot dig:

Lystergivande primer. En primer som ger dig en fin lyster och skyddar huden. Perfekt att ha bara en vanlig söndag då man vill skydda huden eller under sminket på vardagar eller fest.

Flytande concealer i färgen light. Har alltid haft det svårt att hitta en concealer jag gillar. Antingen är de för dyra, doftar fruktansvärt eller fel färg. Flytande concelern från Dermosil gör dock ett undantag. Blev introducerad till denna flera år sedan, men synd nog glömde jag denna pärla för en tid, varför vet jag inte för detta är ju den perfekta för mig. Täcker fint, bra färg och inte alls dyr. Det samma gäller alla Dermosils produkter, billigt med bra kvalitet.

Makeup creme i färgen Fair. Ifall du är ute efter en lätt och skyddande foundation är detta nått för dig. Men ifall du vill ha nått mera täckande är denna kanske inte det rätta valet. Själv gillar jag denna till vardags och helger då jag vill skydda min hud för till exempel promenader eller dylikt.

 

 

iDeal puder. Pudret är nästan färglöst vilket gör att denna passar flera olika hudfärger. Ett mycket prisvärt puder som även innehåller mycket bra. Pudret innehåller bland annat arganolja, jojobafröolja, acaibärolja och vitaminer för att vårda samt skydda din hud. Brukar själv applicera denna framför allt på min T-zon.

 

 

Moist proof ögonsbynsfärg. Min absoluta favorit av alla produkter jag fick testa. Påminner om Anastasias produkt. Men denna från Dermosil är verkligen värt sitt pris, om ej mera. Den är riktigt krämig och lätt att applicera. Färgen är perfekt för mig med ljust hår och ögonbryn. Har provat denna i ett par veckor nu och den håller verkligen hela dagen utan att torka ut. Denna kan också bli din för ynka 6,5 euro /85 kronor. Ett riktigt kap måste jag verkligen säga. En produkt som kommer hänga med mig ett bra tag.

 

 

Ögonskuggspaletten. En palett med fyra basfärger som går utmärkt till vardags. En aning mera pigment kunde dess ha, men som sagt, funkar dessa mer än bra till vardags. Älskar den ljusa färgen. Den applicerar jag i ögonvrån för att pigga upp.

 

och med dessa två parfymfria produkterna kan du komplettera din makeup

 

Contourpaletten. En palett jag blev riktigt glatt överraskad av. Har alltid haft det svårt för contourpaletter, de får mig alldeles för lätt att tänka på färgen orange som definitivt inte skall användas som contour. Färgen i denna palett från Dermosil var tillräckligt sval för att jag skulle falla för den. Highlightern var också en riktigt lyckad färg. Produkten är också krämig och enkel att applicera rätt mängd. Ett tips är att ta med denna på resan, allt i ett produkt. Highlightern går utmärkt även att använda som ögonskugga!

Moist proof eyeliner i svart. En riktigt svart eyeliner med en tipp som jag föredrar. Till vardags är det sällan jag använder eyeliner, men till speciella tillfällen desto mera.

För att sammanfatta har Dermosil riktigt prisvärda produkter för alla tillfällen. Det finns många guldkorn som flera borde verkligen prova på. Två favoriter är moist proof ögonbrynsfärg och concealern. Två produkter man kommer långt med.

 

TÄVLING | KILPAILU

Du har nu chansen att vinna exakt samma kit som jag fick prova. Paketet innehåller alla ovanstående produkter + bonusprodukt. Det ända du kommer behöva göra är att kommentera detta inlägget och besvara en fråga. Tävlingen avslutas 9.12 kl 20.00.

1. Vilken produkt skulle du vilja prova från Dermosil? Gå in på deras webshop och välj en produkt. Du kommer alltså även kunna vinna produkten du vill prova! Hur bra?

Kom ihåg att meddela din email så jag kan få tag på dig. Emailet publiceras ej. För att kunna delta behöver du bo i Finland eller Sverige.

 

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa yllä oleva paketti sekä bonustuotteen omaksesi. Ainut mitä sinun tulee tehdä on kommentoida tätä postausta ja vastata seuraavaan kysymykseen:

1. Mitä tuotetta haluaisit kokeilla Dermosililtä? Käväise heidän verkkokaupassa ja valitse yksi tuote. Eli voit myös voittaa tämän haluamasi tuotteen. Kiva eikö?

Muista ilmoittaa sähköpostisi jotta saan sinuun tarvittaessa yhteyttä. Sähköpostia ei julkaista. Osallistuaksesi sinun täytyy asua Suomessa tai Ruotsissa. Aikaa kilpailla sinulla on 9.12 kl 20.00 asti.

 

 

Dela inlägget
6

22 comments / Add your comment below

 1. Jag har sökt efyer ett bra Anti-stress serum, och deras verkar passa.mig perfekt, för så fort jag har haft mycket att göra under en dag,eller om det varit stressigt runt omkring mig då får mitt ansikte små utslag,blir varm och irriterar! Men den denna dunder produkt så kanske jag äntligen slipper de problemen och det skulle göra mig så otroligt glad! Kämpat med dettaci snart 5 år… kram kram

 2. Wow vilket underbart kit med produkter!!✨ Jag skulle vilja prova deras “Dermosil Skin Comfort Intensiv nattkräm” 🌜♡

 3. Ihana arvonta!

  Varpu -kasvoseerumia haluaisin ehdottomasti kokeilla! Olen sitä jo hetken aikaa ihaillut.

  God jul till dig!

 4. Ögonbrynsfärgen har jag en tid varit nyfiken på att prova men har inte ännu vågat mej på. Roligt med tävlingar.

 5. Ååh, detta vill jag vinna för att jag aldrig har tid att fundera på mig själv och hinner inte kolla i affärer efter smink som passar mig. Har ljus och atopisk hy så detta vore ett toppen paket för mig. Dermisils torrschampo skulle jag också vilja prova.

 6. Kul tävling!
  Jag har både akne och atopisk hy, så jag skulle gärna vilja testa det hudbalanserande serumet! 🙂

Leave a Reply