Hur kommer min höst att se ut i år?

Alla höstar hittills, dem ja kommer ihåg, har präglats av att börja skolan på nytt. Att återgå till vardagen som elev eller studerande. Men denna höst kommer definitivt att vara annorlunda. Och jag hoppas den kommer vara annorlunda på ett positivt sätt.

Denna höst kommer nämligen att vara min första på 15 hela år då jag inte kommer att återvända till skolbänken. Detta känns ju så otroligt konstigt om jag själv får uttrycka mig. Att inte behöva gå tillbaks till studier känns befriande, men samtidigt så skrämmande. Att inte ha sin vanliga vardag som man levt de senaste 15 åren att återgå till om hösten. Att nu behöva anpassa sig till en alldeles ny rutin, ja eller har ju fått öva på den nya rutinen nu i sommar.

Att i höst blir jag en person som kommer att jobba heltid känns spännande men som jag sa, skrämmande. Jag kommer även att börja ett nytt jobb, hädanefter kommer jag att jobba med bokföring. Fick chansen att få en fastanställning på en bokföringsbyrå vilket jag är så tacksam över. Att få ett fast jobb genast efter studierna kan ju verkligen vara en utmaning. Men på ett eller annat sätt har jag lyckats få en. Tacksam är ordet.

I september kommer jag då börja jobba på ett nytt företag, med en uppgift jag ända sedan studiestart sagt att jag aldrig kommer jobba med. Men livet kan visst överraska dig rejält, eller vad?

Så min höst kommer definitivt se annorlunda ut än de senaste åren. Detta kommer absolut vara tungt att ta sig an ett nytt arbete och nya uppgifter, men att ta denna chans kunde man ju inte annat än göra. Att livet har sina upp och nergångar är så fint, att livet verkligen kan skifta, ja exakt som årstiderna.

En sak är som den brukar vara trots allt, denna höst kommer att innehålla nått nytt och nya saker att lära sig.

Hur kommer din höst att se ut?

Dela inlägget
6

11 comments / Add your comment below

  1. Grattis till jobbet! 🙌🏻 🌸 Jag kan förstå att ett kapitel i ditt är avslutat och att det känns både lite skrämmande och lite spännande. Min höst kommer se ungefär likadan ut som förra året. Lite slit lite mys 😉😊

  2. Vad spännande för dig!! Hoppas att du kommer trivas jättebra.
    Min höst är också annorlunda, tog studenten & flyttade till LA för studier.
    Ha en toppen dag!!

  3. Så härliga bilder och stort lycka till på jobbet ☺️ Jag ska plugga i höst faktiskt! Måste fråga också vad du har för textsnitt på inläggen, ser så proffsigt och snyggt ut 😍

  4. Vad spännande! Lycka till med nya jobbet! 😃 själv tar jag mig an mitt sista år som studerande. Så vid den här tiden nästa år hoppas jag gå igenom samma förändring som du gör nu. 😃

Leave a Reply