How to keep that summer glow

Inlägg i samarbete med Cocopanda

Sommaren är verkligen slut nu, bara att inse det. Löven har börjat gulna, men på ett sätt är det nått så otroligt vackert och mysigt med hösten ändå. Men innerst inne vill man ju att sommaren ska stanna länge, eller ja, i alla fall en liten stund till.

I samarbete med Cocopanda har jag fått prova på nya produkter med vars hjälp du kan göra att sommaren stannar en stund till, i din sminkrutin i alla fall. Själv gillar jag att vara naturligt sminkad. Huden ska må bra och se frisk ut. Att ha bra basprodukter är så viktigt tycker jag för att huden ska må bra och att grunden blir som du vill att den ska vara. För att få känna att sommaren inte är så långt borta, gillar jag att ha en lystrande bas och använda mig av både solpuder, highlighter och lite rouge.

Först av allt ser jag till att min hud är återfuktad. Efter det kör jag en primer, och just nu använder jag mig av en absolut favorit jag knappast kommer byta ut. En alldeles nu bekantskap, nämligen Clarins SOS primer i färgen Universal Light 00. Denna hörrni, den kommer rädda en vintertrött hy med en gång! Primern innehåller ingredienser som ger dig en så fin lyster. Tips till applicering: blanda med en droppe vatten, breder sig riktigt bra då. Och ett plus är att den räcker längre.

Den perfekta basen innehåller min långvariga favorit foundation från Lumene, nämligen Blur foundation. Älskar konsistensen och hur den sätter sig. Har använt denna från och till i ca 3 år, och på ett eller annat sätt återvänder jag till denna goding. En perfekt foundation till vardags, täcker tillräckligt utan att se för tillgjort ut. Ett stort plus är ju det förmånliga priset. Denna rekommenderas verkligen.

En bra concealer ljusar upp så fint då vintern kommer. Denna som jag använder just nu kommer från Clarins, Instant light bush-on perfector i färgen Light Beige 00Ljusar upp så fint och appliceras lätt med en penselliknande ända. Perfekt eller vad?

Basen avslutas med att pudra på lite puder på t-zonen. Hem från cocopanda fick jag theBalms Sexy mama puder som är transparent. Detta puder ger en riktigt sammetslen känsla och gör huden matt på de ställen där du vill det. Ett perfekt baspuder enligt mig i en smidigt förpackning som är lätt att bära med sig vid behov.

För att få sommarkänslan använder jag mig av en butter bronzer och en butter rouge från Physicians Formula. Ett alldeles nytt bekantskap för mig. Bronzern har jag i färgen light vilket passar min ljusa hy mera än bra. Rougen är i färgen Plum Rose, och oj vad jag älskar den. Trodde aldrig jag skulle börja använda rouge, men så fel jag hade. Och vet ni vad som är bäst med dessa två produkter? Doften, hur kan smink dofta så gott, det undrar jag verkligen!

Sist men inte minst använder jag lite highlighter från theBalm, närmare bestämt den välkända Mary-Lou Manizer. Och ja, den är precis lika bra som den ryktades vara. Gillar att den inte innehåller allt för mycket glitter, utan ger ett fint glow utan massa glitterkorn överallt. Ett perfekt avslut till sminkningen för att behålla lite känsla av sommaren kvar. En liten stund i alla fall.

Måste passa på och tipsa om den nyss påbörjade höst rean Cocopanda har, in och kika vet ja.

Tävling:

I samarbete med Cocopanda har jag äran att få lotta ut ett present kort för dig som bor i Sverige värd 500 kr och ett för dig som bor i Finland värt 50 euro. Hur roligt är inte detta? Reglerna följer nedan:

För dig som bor i Sverige: 

 • Du bör vara boende i Sverige för att ha chans att vinna presentkort värde 500 kr till Cocopanda.
 • Gilla detta inlägg och kommentera nedan varför du borde vinna och gå även in via denna länk som leder till Cocopanda.se och välj den produkt du mest av allt skulle vilja prova.
 • Tävlingen avslutas den 26.9.2018 kl 20.00. Därefter väljer jag det vinnande bidraget av alla de som kommenterat och kontaktar den lycklige vinnaren.

Du som bor i Finland:

Lycka till.

Dela inlägget
19

23 comments / Add your comment below

 1. Wow vad fina produkter. Skulle verkligen behövas hör så man fick känna sig lite mamma glammig ibland. Skulle klicka hem butter bronzern och lite mer fräscha smink prudukrer

 2. Vad roligt med en tävling! Jag tyckte det var lite svårt att hitta dom ekologiska produkterna på deras sida, men jag hittade till slut hårbehandlingen Argan Oil Deep Treatment från Milk_Shake som verkade väldigt spännande, den hade jag nog testat 🙂 Jag håller på att fasa ut mina hårprodukter jag använder nu mot ekologiska produkter. Nu har både min inpackning och mitt balsam tagit slut så det är verkligen dags att beställa nytt. Eftersom jag har väldigt långt och ganska tjockt hår så går det ju åt en hel del produkter så ett presentkort hade varit otroligt trevligt 🙂

 3. Åh vad spännande! Vad roligt med tävling. Jag skulle vilja vinna denna tävling för att jag tappade hela min ask med parfymflaskor i golvet så de sprack. Att få vinna detta och kunna använda pengarna till att köpa en ny parfym skulle vara toppen! Jag skulle gärna vilja prova en parfym av Clean eller Black opium 😀 // Petra Elisabeth

 4. Åh detta hade verkligen varit rena drömmen för mig då jag suttit hela sommaren och önskat beställa produkter från just cocopanda men tyvärr så måste man ibland välja viktiga saker som mat och bränsle före de man önskar! <3
  Så därför önskar jag detta nu
  Något jag speciellt vill ha kan jag inte välja!
  Men
  The balm bahama mama
  Marylou manizer highlight
  Bh cosmetics carli bybel 21 color eyeshadow & highlight palette
  Läppglans från clarins
  Laura mercier puder
  Ja de finns så mycket jag önskar mig så jag hade iallafall kunnat få de jag behöver som mest!!
  Superfin tävling!
  Ha en fin helg❤️

 5. Finns såå många produkter jag skulle vilja prova men detta rosaskimrande läppglanset från Clarins (https://www.cocopanda.se/product/smink/lappar/3106223/clarins-instant-light-natural-lip-perfector-01-rose-shimmer-12-ml) har jag velat testa länge. Har hört så mycket gott om det och sett en del influencers bära det och det ser helt magiskt fint ut och skulle verkligen lysa upp mitt ansikte i höstmörkret.

  Jag vill vinna för att mitt ansikte verkligen behöver lite nya produkter. Är just nu så torr och blek och en fattig student mitt uppe i tentaplugg så har inte råd att lägga pengar på det just nu. Hade verkligen blivit såå glad om jag vann och därmed även fått lite extra motivation att plugga klart sista året nu och skina igenom hösten! 📚🕯🍁🍂✨👄

 6. Hej!
  Det finns väldigt mycket jag skulle vilja prova från Cocopanda, speciellt då de ligger så bra till vid en prisjämförelse.
  Men mitt behov av en riktigt bra concealer har med åldern ökat så det första jag skulle köpa är:
  https://www.cocopanda.se/product/smink/ansikte/concealers/3106094/clarins-instant-concealer-01-light-15-ml
  Den har jag läst ska vara i en klass för sig. Vore fantastiskt om så är fallet. Det skulle verkligen hjälpa mig.
  MVH
  Ann-Charlotte

 7. Håller helt med om att hösten är mysig och vacker, dessutom alla dofter 🙂
  Men att behålla sommarens fräschhet lite längre vill man ju alltid. Jag blev väldigt nyfiken på Lumenes Foundation, som jag såg fanns hos Cocopanda, så det får bli den produkt jag helst skulle vilja prova. Använder just nu bare minerals, men saknar en krämvariant att variera med.
  Att få starta igång hösten med att skämma bort mig själv med att hitta nya favoriter från Cocopanda, hade ju också gjort sitt för att stråla sådär lite extra nu när sommaren är slut.
  Ha det fint, och tack för bra tips 🙂

 8. Jag skulle såååå gärna vilja vinna för ska på en fest om några veckor där en kille som jag har fått upp ögonen för även ska gå på!Har länge varit sugen på att pröva the balms highlighter men har haft svårt att hitta den i fysiska butiker, förstå min glada förvånad när jag såg dem på cocopanda! Hade gärna velat pröva den som är lite mer bronzig också! https://www.cocopanda.se/product/smink/ansikte/rouge-och-bronzers/3036376/the-balm-betty-lou-manizer-aka-the-bronzing-bandit-bronzer-shimmer-eyeshadow-8-5-g

  Hoppas jag vinner så jag kan få upp den snygga glowen så jag kan blända och charma min framtida man! haha!

 9. En naturligt vacker hy är ett måste i grunden, så den vårdar jag med omsorg. Rouge är underskattat så det var kul att läsa att du inte trodde att du skulle använda rouge. Jag skulle välja ett rouge för med det kan jag ”trolla” och markera mina kindben på ett naturligt sätt OCH osynliggöra min dubbelhaka genom att lägga rouge strax under hakan och ut som en linje mot öronen. Ansiktet blir inramat på ett mycket dekorativt sätt. Länkar till en av dom produkterna jag skulle välja om jag har turen att vinna. Cocopanda har massor av produkter som tilltalar mig! Glada hälsningar Jennyann
  https://www.cocopanda.se/product/3072359/nyx-professional-makeup-matte-body-bronzer-deep-tan-mbb05

 10. Åhh vilken underbar tävling!! Har gillat inlägget.
  Motivering: Jag önskar ge detta presentkortet till min mamma då hon precis fyllt 65 år. Hon tycker att hon är mer rynkig och har blek hy än någonsin, men det tycker inte jag 🙂 så ett presentkort hos Cocopanda hade piggat upp henne så hon kan köpa nåt fint till sig själv. Hon använder Exuviance ansiktskräm och serum, och jag vill gärna testa EmerginC Scientific Organics Kombucha Cleanser. Jag tror den passar min hy perfekt! Ha det gott!

 11. Hela kroppen blir ju torr och eländig när det är höst/vinter, och det finns massor av produkter jag skulle vilja testa. Dock brukar jag nästan alltid glömma fötterna!! Fokus på ansikte och kropp har man ju oftast, men fossingarna behöver också kärlek och omvårdnad. Därför skulle jag gärna vilja testa https://www.cocopanda.se/product/hudvard/hander-och-fotter/fotvard/3077251/baby-foot-fotpeeling, som jag har läst om så många gånger men aldrig kommit mig för att köpa.

 12. För en vecka sen tog min bronzer slut och jag har sedan dess googlat runt efter den perfekta. Då hittade jag denna paletten med bronzer, rouge och highligther i ett. Jag hade så gärna velat testa den då paletten och en mascara är allt som behövs till vardagssminket. Att dessutom få vinna den hade passat min studentbudget perfekt!
  https://www.cocopanda.se/product/smink/ansikte/rouge-och-bronzers/3059829/the-balm-manizer-sisters-manizer-trio-3-x-3-g#reviews

 13. Jantelag, släng dig i väggen är du snäll!
  För detta inlägg kan det hända att jag får skäll!
  För i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
  Jag är mamma och väldans bra, så det så!
  Jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på!
  Förtjänar inte det att firas lite extra ibland så säg?
  Som med fantastiskt presentkort från Cocopanda, endast till mig?

  Om jag hade turen med mig skulle detta set verkligen sätta pricken över i:et
  (https://www.cocopanda.se/product/3047458/bareminerals-get-started-complexion-set-i-7-delar-medium)
  och ge denna småbarnsmamma lite extra guldkant på livet

 14. Wow vilken rolig tävling! Jag har gillat och handlat på Cocopanda under ett par år, älskar deras breda sortiment och snabba leveranser!

  Jag skulle vilja vinna och bland annat köpa denna inpackningen från Kerastase som ska vara väldigt bra för skadat och slitet hår.
  https://www.cocopanda.se/product/harvard/behandling/skadat-torrt-och-slitet-har/3079394/kerastase-resistance-masque-therapiste-200-ml

  Jag har, peppar peppar, väldigt starkt och friskt hår och egentligen utan någon speciell skötsel eller vård. Jag till och med slingar mitt egna hår hemma ibland då jag sällan att jag har råd att gå till frisören. Varför vill jag då vinna inpackning för mycket skadat hår? Jo, för jag skulle vilja ge presentkortet till min syster. Inte bara för att hon är den snällaste jag vet som förtjänar det flera gånger om utan för att jag faktiskt råkat skada hennes hår ganska rejält.

  Jag har utgått från att vi har liknande hårkvalité och skulle för ett par veckor sedan hjälpa och slinga hennes hår hemma. Precis som jag gjort med mitt egna flera gånger om. Saken var bara den att hennes hår reagerade inte alls som mitt på blekningen. Dels blev färgen inte alls lika fin men framförallt blev hennes hår extremt torrt och slitet utav behandlingen.

  Jag skäms så himla mycket för att det blev som det blev och trots att det inte var med vilje känner jag mig dum. Hade känts kul för oss båda om jag vann och hon kunde få handla på sig lite produkter som plåster på såren och boosta sitt torra och slitna hår lite!

  Håller tummarna att jag har turen på min sida (hade ju onekligen inte det när jag färgade hennes hår…)
  Kram!

Leave a Reply