How to keep that summer glow + tävling!

Inlägg i samarbete med Cocopanda

Sommaren är verkligen slut nu, bara att inse det. Löven har börjat gulna, men på ett sätt är det nått så otroligt vackert och mysigt med hösten ändå. Men innerst inne vill man ju att sommaren ska stanna länge, eller ja, i alla fall en liten stund till.

I samarbete med Cocopanda har jag fått prova på nya produkter med vars hjälp du kan göra att sommaren stannar en stund till, i din sminkrutin i alla fall. Själv gillar jag att vara naturligt sminkad. Huden ska må bra och se frisk ut. Att ha bra basprodukter är så viktigt tycker jag för att huden ska må bra och att grunden blir som du vill att den ska vara. För att få känna att sommaren inte är så långt borta, gillar jag att ha en lystrande bas och använda mig av både solpuder, highlighter och lite rouge.

Först av allt ser jag till att min hud är återfuktad. Efter det kör jag en primer, och just nu använder jag mig av en absolut favorit jag knappast kommer byta ut. En alldeles nu bekantskap, nämligen Clarins SOS primer i färgen Universal Light 00. Denna hörrni, den kommer rädda en vintertrött hy med en gång! Primern innehåller ingredienser som ger dig en så fin lyster. Tips till applicering: blanda med en droppe vatten, breder sig riktigt bra då. Och ett plus är att den räcker längre.

Den perfekta basen innehåller min långvariga favorit foundation från Lumene, nämligen Blur foundation. Älskar konsistensen och hur den sätter sig. Har använt denna från och till i ca 3 år, och på ett eller annat sätt återvänder jag till denna goding. En perfekt foundation till vardags, täcker tillräckligt utan att se för tillgjort ut. Ett stort plus är ju det förmånliga priset. Denna rekommenderas verkligen.

En bra concealer ljusar upp så fint då vintern kommer. Denna som jag använder just nu kommer från Clarins, Instant light bush-on perfector i färgen Light Beige 00Ljusar upp så fint och appliceras lätt med en penselliknande ända. Perfekt eller vad?

Basen avslutas med att pudra på lite puder på t-zonen. Hem från cocopanda fick jag theBalms Sexy mama puder som är transparent. Detta puder ger en riktigt sammetslen känsla och gör huden matt på de ställen där du vill det. Ett perfekt baspuder enligt mig i en smidigt förpackning som är lätt att bära med sig vid behov.

För att få sommarkänslan använder jag mig av en butter bronzer och en butter rouge från Physicians Formula. Ett alldeles nytt bekantskap för mig. Bronzern har jag i färgen light vilket passar min ljusa hy mera än bra. Rougen är i färgen Plum Rose, och oj vad jag älskar den. Trodde aldrig jag skulle börja använda rouge, men så fel jag hade. Och vet ni vad som är bäst med dessa två produkter? Doften, hur kan smink dofta så gott, det undrar jag verkligen!

Sist men inte minst använder jag lite highlighter från theBalm, närmare bestämt den välkända Mary-Lou Manizer. Och ja, den är precis lika bra som den ryktades vara. Gillar att den inte innehåller allt för mycket glitter, utan ger ett fint glow utan massa glitterkorn överallt. Ett perfekt avslut till sminkningen för att behålla lite känsla av sommaren kvar. En liten stund i alla fall.

Måste passa på och tipsa om den nyss påbörjade höst rean Cocopanda har, in och kika vet ja.

Tävling:

I samarbete med Cocopanda har jag äran att få lotta ut ett present kort för dig som bor i Sverige värd 500 kr och ett för dig som bor i Finland värt 50 euro. Hur roligt är inte detta? Reglerna följer nedan:

För dig som bor i Sverige: 

 • Du bör vara boende i Sverige för att ha chans att vinna presentkort värde 500 kr till Cocopanda.
 • Gilla detta inlägg och kommentera nedan varför du borde vinna och gå även in via denna länk som leder till Cocopanda.se och välj den produkt du mest av allt skulle vilja prova.
 • Tävlingen avslutas den 26.9.2018 kl 20.00. Därefter väljer jag det vinnande bidraget av alla de som kommenterat och kontaktar den lycklige vinnaren.

Du som bor i Finland:

Lycka till.

Dela inlägget
10

12 comments / Add your comment below

 1. Wow vad fina produkter. Skulle verkligen behövas hör så man fick känna sig lite mamma glammig ibland. Skulle klicka hem butter bronzern och lite mer fräscha smink prudukrer

 2. Vad roligt med en tävling! Jag tyckte det var lite svårt att hitta dom ekologiska produkterna på deras sida, men jag hittade till slut hårbehandlingen Argan Oil Deep Treatment från Milk_Shake som verkade väldigt spännande, den hade jag nog testat 🙂 Jag håller på att fasa ut mina hårprodukter jag använder nu mot ekologiska produkter. Nu har både min inpackning och mitt balsam tagit slut så det är verkligen dags att beställa nytt. Eftersom jag har väldigt långt och ganska tjockt hår så går det ju åt en hel del produkter så ett presentkort hade varit otroligt trevligt 🙂

 3. Åh vad spännande! Vad roligt med tävling. Jag skulle vilja vinna denna tävling för att jag tappade hela min ask med parfymflaskor i golvet så de sprack. Att få vinna detta och kunna använda pengarna till att köpa en ny parfym skulle vara toppen! Jag skulle gärna vilja prova en parfym av Clean eller Black opium 😀 // Petra Elisabeth

 4. Åh detta hade verkligen varit rena drömmen för mig då jag suttit hela sommaren och önskat beställa produkter från just cocopanda men tyvärr så måste man ibland välja viktiga saker som mat och bränsle före de man önskar! <3
  Så därför önskar jag detta nu
  Något jag speciellt vill ha kan jag inte välja!
  Men
  The balm bahama mama
  Marylou manizer highlight
  Bh cosmetics carli bybel 21 color eyeshadow & highlight palette
  Läppglans från clarins
  Laura mercier puder
  Ja de finns så mycket jag önskar mig så jag hade iallafall kunnat få de jag behöver som mest!!
  Superfin tävling!
  Ha en fin helg❤️

 5. Finns såå många produkter jag skulle vilja prova men detta rosaskimrande läppglanset från Clarins (https://www.cocopanda.se/product/smink/lappar/3106223/clarins-instant-light-natural-lip-perfector-01-rose-shimmer-12-ml) har jag velat testa länge. Har hört så mycket gott om det och sett en del influencers bära det och det ser helt magiskt fint ut och skulle verkligen lysa upp mitt ansikte i höstmörkret.

  Jag vill vinna för att mitt ansikte verkligen behöver lite nya produkter. Är just nu så torr och blek och en fattig student mitt uppe i tentaplugg så har inte råd att lägga pengar på det just nu. Hade verkligen blivit såå glad om jag vann och därmed även fått lite extra motivation att plugga klart sista året nu och skina igenom hösten! 📚🕯🍁🍂✨👄

 6. Hej!
  Det finns väldigt mycket jag skulle vilja prova från Cocopanda, speciellt då de ligger så bra till vid en prisjämförelse.
  Men mitt behov av en riktigt bra concealer har med åldern ökat så det första jag skulle köpa är:
  https://www.cocopanda.se/product/smink/ansikte/concealers/3106094/clarins-instant-concealer-01-light-15-ml
  Den har jag läst ska vara i en klass för sig. Vore fantastiskt om så är fallet. Det skulle verkligen hjälpa mig.
  MVH
  Ann-Charlotte

Leave a Reply