Hejdå augusti

Sista sommarmånaden kom till sin ända, ja eller enligt mig i alla fall. Nu är vi inne i september, vilket betyder för mig att det är dags att dra fram alla mysiga koftor, filtar och ta fram massa ljus. Inte mig nått emot. Augusti var en riktigt varm månad och en månad då jag hunnit med massor. I augusti har jag:

Varit på utflykt till Öjberget med fina vänner och hittat massa bär att sätta i frysen inför vintern.

Njutit av de sista riktigt varma dagarna, dagarna då man endast behövt ha ett par sandaler och shorts på sig.

Den 15 augusti firade vi vårt fjärde bröllopsdag med middag på Amarillo. Tänk att jag fått kalla mig fru i tre år redan. Tiden går så otroligt fort.  I augusti hade jag också ett riktigt roligt samarbete med bästa Artiks. Om du missade inlägget där jag visar upp vår nya tavelvägg, klicka här då. Kom också ihåg rabattkoden som gäller till den sista september!

I augusti har jag också hunnit fika en del med fina vänner. Det blev ett besök på Raawka med en barndomsvän och ett besök på Cafe Bryggan med några goda vänner.

En massa promenader med hunden har det också blivit. Även tid hos mamma har det hunnits med också. Och ingen augusti utan veneziad firande. En härlig tradition tycker jag. En riktigt fin månad, med både mycket positivt och en del mindre. Jag ser verkligen emot den kommande månaden. Det kommer att ske en del förändringar. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg, så kommer jag att börja ett nytt jobb som bokförare. Det både skrämmer mig men också är jag oerhört ivrig på att få börja om, att få börja om på nytt på en ny arbetsplats.

 

 

 

Dela inlägget
4

6 comments / Add your comment below

Leave a Reply