Gårdagens utflykt till Öjberget

Att det redan nu i maj ä så otroligt bra väder är ju bara för underbart. Synd att man arbetar hela dagarna inomhus på kontoret och inte kan njuta av det fina vädret. Men då får man se till att i stället ta vara på tiden och spendera så mycket tid utomhus som möjligt på helgerna istället.

 

 Igår på lördagen blev det en sen utflykt till det närliggande Öjberget som även om vintrarna funkar som en slalombacke. Hade aldrig vari där förut och oj så vackert det var bara man tog sig upp på toppen. Till och med lilla hunden vår orkade ta sig upp, inte kunde man tro att mopsar har så mycket ork och styrka. För jag själv i alla fall måste erkänna att det var relativt tungt att ta sig upp.

 

 

SÅ vackert och rofyllt, ja om man bortser från mannens drönare som surrade på haha. Riktigt skönt var det att ta sig ut i det vackra vädret och se lite nya ställen. Efter att ha spenderat en stund på toppen tog vi oss till Meteoria som är en enorm meteoritkrater som uppstod flera hundra miljoner år sedan. Att det finns sådana vackra och häftiga ställen är bara för otroligt. Nu fortsätter söndags chillet i väntan på maten som står i ugnen. Dagens middag blir nått så gott som ciderkokt pulled pork. Ha det fint.
Dela inlägget
0

7 comments / Add your comment below

Leave a Reply