Fulltalig, tips på billiga och snygga ljusstakar för höstens mörka kvällar

Ljus tillhör ju definitivt hösten. Att få sitta under en filt med tända ljus gör ju under för själen må ja säga. Att få ta tid för sig själv och bara lyssna på en podd, läsa en bra bok eller bara lyssna på musik är verkligen nått jag behöver göra mera. Mitt projekt i höst var att hitta de perfekta ljusstakarna att ha på vardagsrumsbordet. Det var lättare sagt än gjort. Antingen var de jag kollade på allt för dyra eller så föll de mig inte i smaken helt och hållet. Men då mamma var på Ikea och frågade om jag ville ha nått blev det en snabb koll på deras hemsida för att se om det fanns nått jag ville ha.

Och ja, så glad jag blev att de hade fått in ljusstakes setet, så snyggt och stilrent. Modellen heter Fulltalig och kommer i ett paket om tre. Mattsvart färg, tre höjder och underlägg som förhindrar att droppande stearin åker ner på bordet. Är verkligen löjligt nöjd för att bästa mamma hittade dessa och tog hem dem till mig. Så ett perfekt budgettips för dig som är ute efter snygga ljusstakar.

Dela inlägget
5

14 comments / Add your comment below

  1. Alltså ljusstakar kan man inte får för mycket av enligt mig, vet inte hur många jag har hemma haha. Det är ju bara ett måste när hösten är här, finns ju inget mysigare att använda nu. Perfekt att det kommer i 3 pack ju, åh vill ha haha 🙂

    1. Verkligen inte, tyvärr tar platsen i skåpen slut till sist haha. Dock så är ju mysfaktorn hög som du sa. In på Ikea och plocka hem dessa, riktigt förmånliga.

  2. Men så sjukt snyggt! Ljus tillhör definitivt hösten / vintern om något! Verkligen supermysigt! Med underlägg som stearinet kommer ned på är så himla smart!

  3. Åh, vad snygga ljusstakar. Jag saknar verkligen att kunna tända ljus, får ju inte ha tända ljus nu när jag har syrgas så jag har köpt en del ledljus, men tyvärr blir det ju inte samma känsla som med levande ljus.

Leave a Reply