Första adventsmys och vad jag sysslat med in i veckan

Tycker det ända jag gör är att oja mig över hur fort tiden går, men antar jag har rätt till det haha. Kanske årets mysigaste månad är här och nu är det verkligen lagligt att dra fram en massa julpynt och grejer. Min helg har bestått av en massa välbehövlig vila efter en vecka med massa program, eller massa program enligt mig då. In i veckan hann jag bland annat träffa en fin vän och hennes lilla bebis, och dricka lite kaffe samt fika med henne. Senare samma kväll blev det spel- och myskväll med mannen och våra gemensamma vänner. Har även hunnit en snabbträff med fina tjejgruppen som vi försöker hinna träffas med en gång i veckan.

 

 

Så efter allt detta och jobb om dagarna som inkluderade en del bokslut, vilket resulterar i en trött hjärna, var det riktigt skönt att ta en helg med inga måsten. Helgen har spenderats mestadels i soffan, men en del kreativitet har jag hunnit med också. Och inte minst hunnit skaffa en del julklappar. Första advent till ära blev det också pepparkaksbak. Blev riktigt nöjd för första gången i mitt liv över min glutenfria deg, smakrika och rätt konsistens. Så nu får pepparkaksburken stå fram på bordet, dock så vet jag ej hur länge den kommer innehålla några pepparkakor…

 

 

Idag är det söndag vilket betyder vilodag. Så morgonen påbörjades med frukost i soffan tillsammans med mannen samt en snål hund. Där maten finns så är finns även vår lilla snåla mops. Måste verkligen säga att det är så mysigt med långfrukost med en massa ljus. En perfekt start på morgonen verkligen. Hoppas också du haft en fin helg.

PS. Imorgon kommer det att dyka upp en tävling här på bloggen som du inte vill missa.

 

Dela inlägget
4

Leave a Reply