En sommarfräsch blogg och livet i allmänhet

Det var ett tag sedan sist jag skrev nått på min blogg. Har verkligen saknat att skriva. Efter en längre tid jag hållit hus på blogger tyckte jag det var dags att flytta sig till egen sida. Att jag haft massa problem med gamla blogger gjorde ju inte saken bättre. Utrymmet började bli knappt, mobillayouten på bloggen var inget att skryta om och så är det ju alltid härmigt med nått nytt.

Att bygga upp sidan tog aningen längre än jag tänkt, men nog blev den klar till slut. Att lära sig ett nytt system och att få sidan att se ut som man själv önskar tog sin lilla tid. Men oj så nöjd jag är. Att blogga år nått jag älskar och därför värt att sätta tid och lite pengar på.

Livet i allmänhet rullar på i sin vanliga takt. Jobb, sommaraktiviteter och massa värme. Dessa tre saker har tagit upp mesta delen av min tid de senaste veckorna. Dagarna rullar på lite väl fort ibland tycker jag. Medan andra dagar knappt tar slut. Men så är livets gång och så är det bra.

 

Dela inlägget
0

1 comment / Add your comment below

  1. Jag började blogga för min egen skull.Å det blev om mitt liv från barndom till Pens, Jag tycker att det är roligt att skriva å kanske det hjälper mot stress å vissa sorgliga minnen

Leave a Reply