En liten uppdatering i vardagsrummet

 

Vårt vardagsrum har fått ta del av mitt växande intresse för inredning och fått sig ett lyft. I höstas blev det en vända till Ikea där vi införskaffade oss en ny TV-bänk. Den gamla var alldeles för låg och hade ingen förvaring alls. Men detta åtgärdades under denna Ikea resa med en ny bänk från Bestå serien vi satte ihop. Riktigt bra med förvaring fick vi tack vare denna.

 

 

I november skaffade vi även en fåtölj att komplettera vardagsrummet med. Hade drömt om en fåtölj redan länge och sittplatser kan man aldrig ha för mycket av helt enkelt. Vi hade även en tom yta som verkligen behövde fyllas. Tack vare fåtöljen ser den tomma ytan inte så kal ut längre. Fåtöljen kommer från Jysk, verkar vara riktigt bra kvalitet trots sin pris. Den är verkligen perfekt att sitta i då man vill kura ihop sig under filten med en bra bok i handen.

 

 

I helg blev den sista lite större saken införskaffad, även denna en långvarig dröm jag haft. Min lilla (eller relativt stora) fikus träd fick komma hem med mig från Plantagen. För att komplettera den jordnära färgskalan valde jag en kruka i betong. Hoppas bara på att jag ska klara av att ta hand om denna växt, har en tendens att ta död på allt grönt här hemma…

 

Även om allt börjar kännas mera som en helhet behövs några tavlor sättas upp på väggen. Har dock inte hittat några jag gillat än så det får bli nästa projekt.

 

Dela inlägget
5

6 comments / Add your comment below

  1. Åh, så fint! Jag gillar också bestå från Ikea 😊 Snyggt och stilrent! Kul att du vill visa hur ni har det hemma hos er. Det är roligt att se hur andra väljer att inreda 💜

Leave a Reply