En liten hälsning från sjukstugan

Orsaken till frånvaro på bloggen kan du läsa i rubriken. Lyckades få någon form av förkylning och en envis sådan. Det började lindrigt i en veckas tid med lite halsont. Men eskalerade i början av veckan. Några sjukfrånvarodagar och ett läkarbesök senare kan jag konstatera att det kanske eventuellt är på bättringsväg. Just nu känner jag mig mer krasslig och svag än jag gjorde in i veckan, antar att jag får skylla mig själv i och med att vi varit till hemtrakterna i helg. Och vilket orsakade en del händelser och saker man absolut inte ville missa. Bland annat jakt på en kappa på stan, te kväll med saknade vänner och några korta promenader med mamma.

Imorgon hoppas jag kunna ta nya tag och hoppeligen orka iväg till jobbet också. Hoppas denna förkylning skulle ge med sig, trött blir man på att inte ha den gamla vanliga orken. Men ny vecka och nya möjligheter, skönt.

Dela inlägget
4

Leave a Reply