En avslappnande behandling på Bella Sandvik

Inlägg i samarbete med Bella Sandvik

Egen tid är nått jag verkligen försöker bli bättre på. Att verkligen ha dagar eller bara stunder då jag kan fokusera bara på mig själv och det jag verkligen vill göra. Att helt glömma alla hemma sysslor och jobb relaterade saker är så viktigt för att orka med vardagen tycker jag. I samarbete med Bella Sandvik fick jag  pröva på två härliga ansiktsbehandlingar med hudanalys, detta var verkligen välbehövligt måste jag säga.

Bella Sandvik är en skönhetssalong i Solf som ligger lite utanför Vasa centrum.  Att salongen ligger på landet gör hela upplevelsen så mycket behagligare och mera avslappnat. Att inte behöva stiga ut bland massa folk mitt i centrum efter en behandling är så oerhört skönt. Bella Sandvik är en skönhetssalong som fokuserar på naturkosmetik, skönhet och välmåendet. Salongen är även den ända i hela Finland som använder sig av Rosel Heim nature + science produkterna som har sitt ursprung i Tyskland. Produkterna är framför allt rena, framtagna med omsorg men också anpassade för alla hudtyper. Företaget bakom produkterna har redan varit etablerade sedan 1935, vilket visar att de har en lång process bakom sig.

Salongen drivs av härliga Katja Majaniemi som får en att känna sig välkommen genast då man stiger in genom dörren. Katja har gått sin skolning i Tyskland där fokuset låg på rena produkter och där hon fick bekanta sig med hudvårdsmärket hon idag arbetar med.

På bilden ovan syns en tavla som föreställer kvinnan bakom produktserien och ideen, Rosel Heim hette hon. Därav namnet.

Jag fick möjligheten att prova på två ansiktsbehandlingar, en i juni och en i juli. Första besöket bestod av hudanalys och så en omfattande ansiktsbehandling. Katja började med att fråga lite bakgrundsinformation för att kunna erbjuda bästa möjliga behandling åt min hud. Efter att fått reda på mera om min hud började hon med att berätta vad som komma skall. Jag fick lägga mig i en riktigt skön behandlingsstol med värme och en filt över mig, allt för att låta mig slappna av. Hon började med att rena min hud, och fortsatte sedan med en mekanisk rengöring. Till behandlingen tillhör även ansiktsmask, olika vårdande produkter och återfuktning. Medan de olika produkter får inverka får man njuta av bland annat hand och ansiktsmassage.

Den andra behandlingen skedde i slutet av juli. Behandlingen innehöll rengöring, mekanisk rengöring, ansiktsmask, handmassage och vårdprodukter. Så länge ansiktsmasken med bland annat jojoba, aloe vera och lera inverkade, fick jag en riktigt skön och avslappnande handmassage som vanligt. Min hud verkade verkligen ha gillat behandlingen, min annars så rödflammiga hud var lugn och ansiktet återfuktat.

Tiden bara rusade iväg under bägge behandlingarna och ja, jag slumrade även till på slutet av första behandlingen. Vilket visar på hur välbehövligt, avkopplande och skönt det var. Vill ännu tacka fina Katja för behandlingarna. Man kan verkligen se att hon kan sin sak och att hon verkligen bryr sig om sina kunder. Kan verkligen rekommendera Bella Sandvik, ett super tips om ni är i Vasa trakterna.

ps. Ni finner även Bella Sandvik på instagram.

Dela inlägget
1

24 comments / Add your comment below

    1. Underbart var det verkligen. Gör det om du har möjlighet, så bra för både kropp och själ.

    1. Ja så är det, så viktigt att bli avslappnad så ofta det bara går. tack så mycket du!

    1. Ja verkligen, måste nog få det till en vana. Åh ta tid åt dig själv och åk på en, så skönt.

    1. Nej, verkligen inte fel. Så välbehövligt med ansiktsbehandling och avkoppling ibland.

Leave a Reply