DIY fjäder lampa

Som jag lovade ett tag sedan, skall jag idag dela med mig hur jag gjorde denna snygga EOS look -alike lampan. Har så länge jag kommer ihåg och varit intresserad av inredning varit kär i den äkta versionen. Men dock har inte min plånbok riktigt gillat tanken av att skaffa en hem till oss. Fick helt enkelt låta kreativiteten väckas till liv och försöka knåpa ihop en egen variant. Och ja, om ni frågar mig, blev den väldigt lyckad. Så ifall du också vill knåpa ihop en , var inte rädd, det var super lätt.

Du kommer att behöva en Ikea Sollefteå lampskärm, fjädrar i vitt eller grått samt limpistol. Vilket gör detta till ett perfekt projekt för dig som inte gillar pyssel med massa olika delar som ska hit och dit. Och ända du behöver göra är att värma upp din limpistol och börja limma fjädrarna på lampskärmen. Detta kan kräva lite tålamod, och ett X antal gånger med dammsugaren. Men resultatet är desto finare.

Dela inlägget
7

8 comments / Add your comment below

  1. Så underbart fint! Och vilken härlig idé att göra en egen. Känner precis som du att plånboken inte tycker lm idén av att köpa en äkta så kanke får testa att göra en jag med☺️

Leave a Reply