Den vita skjortan

Innehåller adlinks

En vit skjorta, den böjer sig till mycket den. En vit skjorta har jag inte ägt förrän nu och jag undrar verkligen hur jag klarat mig. Perfekta plagget att ta på sig då inspirationen tryter, att helt enkelt kombinera med ett par svarta jeans som jag gjort. Har börjat gilla looken av att stoppa in halva skjortan i byxorna, tycker ser så fint ut. Det ger det lilla extra helt enkelt.

Skjortan kommer från Gina Tricot och är 100% bomull, alltså ett bra basplagg som håller bra. Och ett stort plus är ju att den är så skön att ha på sig. Tröjan är av modell Jessie, och har själv den i storleken 34. Vilket visar att den är ganska rejäl i storleken. Även om jag har den i 34 är den relativt over size. Kan verkligen rekommendera denna skjortan, riktigt prisvärd.

Skjorta Gina Tricot | Jeans Zara, liknande här och här. | Skor i mocka från Asos, liknande här och här.

 

Dela inlägget
7

24 comments / Add your comment below

    1. Tack du! Ja den rekommenderar jag verkligen, priset är ju också riktigt bra.

    1. Ja visst var den. Lite grann, men brukar använda en toppunder så går det hur bra som helst. Ja så är det!

Leave a Reply