Bloggjulfest, julmys och allt det andra

Helgen lider mot sitt slut än en gång. Mycket har man hunnit med så nu känns soffan som en alldeles perfekt ställe att avsluta dagen på. Mannen i andra ändan, hunden i mitten liggandes på alla våra filtar och jag i mitt hörn. Mysigt så.

Helgen inleddes på fredagen med pizza tillsammans med mannen och sedan med en långpromenad tillsammans med en barndomsvän. Skönt att komma sig ut och roligt att snacka sig ikapp om allt som hänt.

 

 

Lördagen inleddes däremot med sovmorgon, och sedan frukost i lugnt och ro innan dagens festligheter. Det var nämligen dags med julfest tillsammans med massa andra finlandssvenska bloggare. Allt detta fina ordnades av Maria och Janina. Eventet anordnades på super mysiga Cirkas där jag aldrig varit förut. Åkte dit tillsammans med Sandra och Mindy, som är hemma från samma stad som jag. Riktigt kul att träffa dessa två åter.

 

 

På Cirkas fick vi njuta av en underbar brunch med allt vad man kunnat tänka sig. Lax i alla dess former, grönsaker, frukt, mueslibars, pannacotta och en massa annat. Mätt blev jag och kunde väl ha rullat hem därifrån.

Vi gjorde även annat än åt. Fick lyssna till två riktigt intressanta föreläsningar. En av Heidi Lithen som är en av delägarna till stylingföretaget Vogastyling. Hon delade med sig av massa smarta tips angående hur man på bästa sätt bygger upp en fungerande garderob och hittar sin egna stil. Som motvikt till stil så fick vi också lyssna på en riktigt intressant föreläsning av Sari Somppi som är bland annat riksdagskandidat, utvecklingspsykologi och kriminolog. Föreläsningen var verkligen tankeväckande och intressant.

Måste ännu tacka fina Maria och Janina som orkade ordna det fina evenemanget!

 

 

Söndagen har spenderats genom att få en massa sysslor gjorda. Vi har tagit in granen, pyntat den, bakat pepparkakor, ordnat upp, små plockat, tvättat kläder och så har jag också hunnit fota lite familjebilder åt en god vän. En händelserik helg helt enkelt.

 

Dela inlägget
2

Leave a Reply