Blandade tankar de senaste veckorna

En ny vecka, en ny start. Tycker mina känslor kring nya veckor är så tudelade. En ny måndag innebär åter en ny arbetsvecka, vilket jag idag förknippar med nått positivt. Förut var det verkligen inte så jag tyckte. Förut innebar måndagar endast en stor ångest att bära på för mig. Men just nu känns det toppen att få påbörja en ny vecka. Jobbet känns bra och givande, vilket känns så otroligt skönt.

Toppar och dalar. De senaste veckorna har jag hunnit med både toppar men även dalar. Precis så som livet ska vara. Har hunnit med att träffa fina vänner och även varit på förlovningskalas då en nära vän förlovat sig med sin prins. Har även firat fars dag i söndags. En dag som jag inte riktigt gillat de senaste åren. Men man får ta vara på dagen och fira sin pappa på det sätt det går. I mitt fall blev det besök till gravgården för att tända ett ljus för både min älskade pappa.

Motion gör under. Har under denna veckas två hela dagar hunnit med tre stycken promenader. Två stycken med hunden och en med mannen. Igår blev det hela två och med att först behövde hunden få motion. Och innan läggdags bestämde vi oss med mannen att ta en promenad tillsammans, detta för att jag var allt för upp i varv för att kunna tänka mig att sova. Så ja, har kommit fram till att motion verkligen gör under. Vare det sig man var allt för energisk eller vare sig man är deppig.

Prioriteringar. De senaste veckorna har bloggen inte legat i fokus. Antar mörkret tagit sin andel av både motivation och energin. Men äntligen känns det som att dessa bägge sakerna börjat återvända. Livet är fullt av prioriteringar, och ibland får man helt enkelt ge med sig och prioritera bort det som behövs.

Dela inlägget
6

8 comments / Add your comment below

    1. Tack fina du. Ja ibland är livet en ända berg och dalbana. Men efter veckor som den, uppskattar man allt desto mer.

  1. Jättefint skrivet! Vad härligt att du trivs med ditt arbete. Förstår att det känns tungt med farsdag för dig. ❤

    1. Tack Emelie! Är verkligen lycklig lottad då jag trivs. Ja tungt är det, men man klarar sig. Tack ❤

Leave a Reply