Blåbärsskogen, fika och annat som hänt

Denna vecka har jag…

Gått på café två hela gånger. Första gången blev det Sweet Vasa med fina Rebecka. Blev en stunds förbättring av världen, fika i form av dadelbollar och så häng på en bänk mitt i stan. Detta tills det blev allt för kallt att sitta med endast skjorta på. Verkar som om sommarens värmevåg tagit slut nu. Ganska skönt ändå.

Det andra café besöket blev på Raawka tillsammans med en barndomsvän som jag inte sätt på väldigt länge. Blev utbyte av händelser som skett sedan sist, fika i form av smoothie och rawcake. Super gott var det. Riktigt trevligt var det att ses igen, blir definitivt en omgång till bara vi får till det med scheman.

Även denna vecka blev det en runda i blåbärsskogen. Tillbringade hela två timmar med att plocka blåbär, och lite hallon tillkom på köpet. Måste nog säga att vi verkligen hittade ett bra ställe med bär. Speciellt med torkan som har rått nästan hela sommar är det verkligen tur att vi hittade stället. Och så fick man ju en trevlig pratstund med två fina på köpet. Roligt kan man ha i blåbärsskogen också.

En fotorunda blev det också med min man som nuförtiden agerar privat fotograf åt mig. Älskar att köra omkring om kvällarna och se på ställen. Och ja, samtidigt passa på att få lite nya foton till både blogg och andra ändamål. Denna gång bar vår väg till söderfjärden och meteorian, ett så vackert ställe verkligen. Så öppet och fint.

Imorgon blir det åter en vecka med jobb och lite annat trevligt också. Ha det fint.

Dela inlägget
4

1 comment / Add your comment below

  1. Vilka underbara bilder. Och så härligt med blåbärsplock. Det kan jag sakna lite grann. Det var flera år sedan jag var ut senast, om man bortser från den där 20-minuters-vändan jag tog tidigare i somras, när inga blåbär fanns att hitta i värmen.

Leave a Reply