5 stycken appar jag använder för mina sociala medier

Det finns ett helt djungel med olika appar som är guld värda då man sysslar på med sociala medier. Detta vare sig man arbetar full tid med dem eller håller på med dem som hobbyn. Tycker själv det är knepigt att hitta just de apparna som passar en själv och ens behov, finns helt enkelt så mycket olika att välja bland. Men under tiden jag hållit på med att blogga och använt Instagram, har jag hittat några som jag verkligen inte kommer att byta ut i första taget.

Google Drive Genom att använda Google Drive appen är det super smidigt att förflytta mobil bilder till din lapptopp, och även andra vägen. Och genom att använda denna app för att förvara foton behöver man inte vara rädd för att de skall försvinna ifall din laptop pajar. Via appen kan man ladda ner bilderna till mobilen och sedan använda dom till sina sociala medier.

Garny Denna är mitt senaste fynd bland olika appar. Har förut använt mig av en liknande där man kan planera sitt Instagram flöde. Dock var jag inte alls nöjd med den, super klumpig att använda och inte riktigt så stilren app som jag själv önskar använda. Denna vid namnet Garny jag använder nu är jag otroligt nöjd med. Super enkelt att koppla ihop appen med Instagram och på det sättet se direkt hur ens flöde kommer se ut innan man laddar upp ett nytt foto.

Canva
Canva är ett fotoredigeringsprogram för både datorn samt mobilen. Genom att logga in på appen har du tillgång till alla dina verk du gjort på datorn även på mobilen. På Canva kan du redigera dina bilder normalt eller göra planscher, Instagram bilder, CV eller inbjudningar. På Canva kan man i princip få fram vad som helst, en riktigt bra app för många ändamål.

Pixlr
En fotoredigerings app som verkligen har allt man kan tänkas behöva för att  redigera sina foton. Finns både som mobilapp och som program som kan användas direkt i webbläsaren. Denna är min go to app att använda mig av då jag vill redigera mina foton till antingen instagram eller bloggen via mobilen.

Unfold Appen för dig som vill redigera sina instastories. Älskar att ha lite annorlundare instastories än bara en bild. I denna appen kan man tillsätta massa fina ramar och annat för att piffa till sina stories.

Har du några favorit appar som du använder dig av för dina sociala medier?

 

Dela inlägget
8

3 comments / Add your comment below

  1. Men åh så himla bra & intressant inlägg! Tack för bra tips 😃 Älskar Canva, Snapseed, VSCO & Photoshop express (Adobe photoshops egna app) Så himla bra till att redigera bilder 🌸

Leave a Reply